Atendis Gresca
0
Productes
0
Preu
CISTELLA
Accés clients
FESTA SOLIDÀRIA + VERMUT SOLIDARI + GRAN CAGADA
PARTICIPA INFORMACIÓ NOTÍCIES FAQS CONTACTE
FAQs
Preguntes i respostes

Data inici i finalització per comprar de participacions per a la rifa i resta de sorteigs:
Es poden adquirir números per a la rifa "La Gran Cagada" des de dimarts 26 de març de 2019 fins el mateix dia de l'acte, el diumenge 5 de maig de 2019.

Només en el supòsit que s'hagin venut tots els números per a la rifa simpàtica i els sortejos, aquests finalitzaran en el mateix moment que ja no hi hagi possibilitats d'adquirir participacions.

 

Quins serveis d'oferiran?

La Peña Eurobética serà l'encarregada de dur el Servei de Barra on s'oferiran begudes, "montaditos" i tapes a 1€. Pendent saber si s'oferirà cafè.

 

Si es suspèn la Festa?

En el supòsit que les condicions metereològiques impedissin la correcta execució de la rifa simpàtica de la Gran Cagada i la participació i visualització de les actuacions, la festa es suspendria i es comunicaria a través de les xarxes socials i la pàgina web.

De la mateixa manera, es realitzaria un sorteig davant NOTARI tan per La Gran Cagada com per la resta de sortejos previstos. En cap cas, es retornaran els diners. 


Fundació Privada Atendis · G64821309 · Mapa web · Nota Legal . Av. Can Roqueta, 1E · 08202 Sabadell (Barcelona) · T 93 717 10 02 · F 93 746 70 04 . e-mail: atendis@atendis.cat
www.atendis.cat | Web realitzada amb la col·laboració d' Anunzia
Organitza:

Col·labora:


Atendis

Atendis
Ajuntament de Sabadell Banc Sabadell RGB Correduría de Seguros Excelent Facility Services Saballuts Soldemusic Swing per tothom Viena L'Estruch Escola Vilamanyà Carns Martí Sona Swing CE Sabadell Peña Eurobética de Sabadell Sonso Clown