Atendis Gresca
0
Productes
0
Preu
CISTELLA
Accés clients
FESTA SOLIDÀRIA + VERMUT SOLIDARI + GRAN CAGADA
PARTICIPA INFORMACIÓ NOTÍCIES FAQS CONTACTE
FAQs
Preguntes i respostes

Data inici i finalització per inscriure's a la cursa i compra de participacions per a la rifa?
Es poden adquirir números per a la rifa i inscriure's a la Cursa des de dilluns 27 de març de 2017 fins el mateix dia de la cursa, el diumenge 7 de maig de 2017.

Només en el supòsit que s'hagin venut totes les inscripcions a la Cursa i els números per a la rifa simpàtica i els sortejos, aquests finalitzaran en el mateix moment que ja no hi hagi possibilitats d'inscriure's o adquirir participacions.

 

On s'ha de recollir el dorsal?

El dorsal que dóna dret a participar a la cursa es podrà recollir el mateix dia de la cursa a partir de les 8.30h del matí a la zona habilitada. En aquest espai es podran recollir els dorsals per a totes les categories (adult, adaptada i infantil).

Es podran recollir els dorsals durant els dies 4 i 5 de maig a la seu social de l'entitat (recepció i oficines) acreditant la inscripció. Av. Can Roqueta, 1E.

 

Els participants tindran obsequi?

Tots els participants a la cursa tindran dret a una bossa amb els obsequis obtinguts pels col·laboradors i patrocinadors de la Festa. Aquesta bossa, es podrà recollir una vegada s'hagi finalitzat la Cursa a la mateixa zona on s'han recollit els dorsals.

A més, hi haurà habituallament, una vegada finalitzada la cursa, a la mateixa zona de l'arribada (beguda).

 

Hi haurà premis, trofeus o medalles?

Els 3 primers classificats de cada categoria obtindran un trofeu que acreditarà la seva posició a la cursa. D'altra banda, tots els participants a la categoria adaptada rebran un diploma que acreditarà la seva participació, però no tindran trofeus, ja que la seva cursa/caminada és participativa.

 

Quins serveis d'oferiran?

La Peña Eurobética serà l'encarregada de dur el Servei de Barra on s'oferiran begudes i "montaditos" a 1€. Pendent saber si s'oferirà cafè.

 

Si es suspèn la Festa?

En el supòsit que les condicions metereològiques impedissin la correcta execució de la cursa, la rifa simpàtica de la Vaca Voladora i la participació i visualització de les actuacions, la festa es suspendria i es comunicaria a totes per persones inscrites.

De la mateixa manera, es realitzaria un sorteig davant NOTARI tan per La Gran Cagada com per la resta de sortejos previstos. En cap cas, es retornaran els diners. 


Fundació Privada Atendis · G64821309 · Mapa web · Nota Legal . Av. Can Roqueta, 1E · 08202 Sabadell (Barcelona) · T 93 717 10 02 · F 93 746 70 04 . e-mail: atendis@atendis.cat
www.atendis.cat | Web realitzada amb la col·laboració d' Anunzia
Organitza:

Col·labora:


Atendis

Atendis
OxD
Restaurants Viena Trenzas Solidarias Marba Peña Eurobetica de Sabadell Ajuntament de Sabadell Correduría de seguros Centre Esports Sabadell Excelent Banc Sabadell Creu Roja Fundació Ametller Diba.es Aseripost Carns Martí Soldemusic studios