Atendis Gresca
0
Productes
0
Preu
CISTELLA
Accés clients
CURSA/CAMINADA SOLIDÀRIA + GRAN CAGADA+ ESPECTACLE
INSCRIPCIÓ COM PARTICIPAR NOTÍCIES FAQS CONTACTE
Diumenge 7 de maig, 10:00, Parc Catalunya, Sabadell

Com Participar
Normativa d'Inscripció

 

Per participar a l'Atendis Gresca, podeu fer-ho de les següents maneres:

Inscriure'us a la Cursa: el número d'inscripció coincidirà amb el número per participar a la rifa simpàtica "La Gran Cagada", coincidint així amb una de les parcel·les del recinte.

 

Comprant la quantitat de números que vulgueu per la rifa simpàtica "La Gran Cagada". Cada número coincideix amb una de les parcel·les del recinte. Els mateixos números que s'hagin adquirit serviran per a poder participar a la resta de sortejos que s'hagin previst.

 

 

Formes d'inscripció

Online:

www.atendisgresca.atendis.cat

www.atendis.cat

 

Centres de la Fundació Privada Atendis:

La Carena - Av. Can Roqueta, 1E (Sabadell)

Casal Can Rull - C/ Zorrilla, núm. 30 (Sabadell)

 

 

També es podran inscriure a la cursa i comprar butlletes de participació fins a una 1h abans de començar la cursa, sempre que prèviament no s'hagin venut totes les parcel·les de la rifa simpàtica i de les inscripcions a la cursa.


La inscripció pels menors de 10 anys  un cost de 2€. Amb el mateix número de dorsal per a la cursa es té dret a la participació dels sortejos previstos. NO INCLOU parcel·la de la rifa simpàtica "LA GRAN CAGADA"


Fundació Privada Atendis · G64821309 · Mapa web · Nota Legal . Av. Can Roqueta, 1E · 08202 Sabadell (Barcelona) · T 93 717 10 02 · F 93 746 70 04 . e-mail: atendis@atendis.cat
www.atendis.cat | Web realitzada amb la col·laboració d' Anunzia
Organitza:

Col·labora:


Atendis

Atendis
OxD
Restaurants Viena Trenzas Solidarias Marba Peña Eurobetica de Sabadell Ajuntament de Sabadell Correduría de seguros Centre Esports Sabadell Excelent Banc Sabadell Coca-Cola Creu Roja Joventut Atletica Sabadell Fundació Ametller InterSport Club Natació Sabadell McDonalds Diba.es Aneto Aseripost Carns Martí